Background Image

Betonlookvloeren

Een betonlookvloer is een vloer van gegoten kunststof, die de voordelen van beton heeft, zonder de nadelen van een betonvloer. De strakke en moderne uitstraling van zo’n vloer is natuurlijk een pluspunt op zich, maar er zijn veel meer voordelen. Omdat het om een gegoten vloer gaat zal de isolatiewaarde van een betonlookvloer echt uitstekend zijn, en zal uw vloer ook mooi glad zijn.

Daar komt bij dat het ontzettend gemakkelijk te onderhouden is. Kies daarom ook voor het makkelijke en prettige onderhoud van zo’n betonlookvloer.

Werkwijze

Wanneer u overweegt om een betonlookvloer te nemen, neem dan contact op met Spack en Stucwerk Brabant. Wij komen volledig vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook zullen wij een realistisch beeld scheppen van de mogelijkheden en u advies geven op maat. Dat betekent dat wij aan de hand van uw budget en wensen zullen kijken wat er allemaal mogelijk is. Aan de hand van dit gesprek zullen wij dan ook een offerte opstellen.

Deze offerte zal duidelijk uitsplitsen welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren en welke kosten daaraan verbonden zijn. Wanneer u onze offerte accepteert, dan zullen wij met u een tijdstip afspreken waarop wij onze werkzaamheden zullen gaan uitvoeren. Dit tijdstip is afhankelijk van uw wensen, wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en u kunt ons ook in de avonduren inschakelen. Dit is vooral interessant voor bedrijven die tijdens kantooruren gewoon open willen zijn.

Kies dus voor de kennis en ervaring van dit familiebedrijf, kies voor de 20 jaar ervaring van Spack en Stucwerk Brabant.