Background Image

Buitengevels

Buitengevels

Ook buiten is stucwerk een prachtige methode om uw huis aan te kleden. Het is dan wel van belang dat er gekozen wordt voor het juiste materiaal en werkwijze bij het stucen van een buitengevel. Een buitengevel staat namelijk bloot aan weer en wind, en het stucwerk wat binnen gebruikt wordt kan niet goed tegen deze invloeden.

Er zal dus gebruik gemaakt moeten worden van specialistische materialen. Gelukkig kunt u voor het stucen van uw buitengevel gebruikmaken van de diensten van Spack en Stucwerk Brabant. Wij hebben de ervaring in huis om ook deze klus vakkundig te kunnen uitvoeren.

Werkwijze

Wanneer u overweegt om uw buitenmuur van een stuc- of spacklaag te laten voorzien, neem dan contact op met Spack en Stucwerk Brabant. Wij komen graag bij u op locatie om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij zullen dan ook uitleggen welke werkzaamheden wij zullen uitvoeren, van het gladmaken van de muur tot en met het spuiten met speciale spack. Wij gebruiken kwalitatief goede materialen die uitermate geschikt zijn voor buitengebruik. Daar komt bij dat een gespoten muur beter schoon te houden is dan een muur van bakstenen.

Nadat wij alle mogelijkheden en wensen besproken hebben zullen wij een offerte opstellen. Wanneer u onze offerte accepteert zullen wij de werkzaamheden op een afgesproken tijdstip beginnen.

Bij ons is afspraak afspraak en wij zullen er dan ook voor zorgen dat de werkzaamheden op schema en binnen budget afgerond worden.