Background Image

Pleisterwerk, lijstwerk

Schuur- en pleisterwerk, lijstwerk

Voordat een muur of plafond geschilderd of gestuct kan worden, zal deze eerst glad gemaakt moeten worden. Bij stucwerk is het heel belangrijk dat er op een egale, gladde ondergrond gewerkt wordt, dit om er voor te zorgen dat het eindresultaat op alle gebieden netjes en strak zal ogen.Bij een onregelmatige ondergrond kan het zijn dat het stucwerk

de onregelmatigheden zal versterken en dat het eindresultaat er eigenlijk niet uit komt te zien.

Om die reden is het dan ook een goed idee om een echte expert in te schakelen om de mogelijkheden met u door te spreken.

Spack en Stucwerk Brabant is uw expert

Wanneer u overweegt om uw muren of plafonds op te frissen, neem dan contact op met Spack en Stucwerk Brabant. Wij komen naar u toe om uw wensen te bespreken. Dan zullen wij ook direct uw huidige situatie bekijken. Aan de hand van uw wensen en de huidige situatie zullen wij dan advies geven over de mogelijkheden. Zo kan het zijn dat de ondergrond eerst ge√ęgaliseerd moet worden voordat er spac of latex gespoten kan worden. Gelukkig kunt u ons ook inzetten voor dit egalisatiewerk.

In onze offerte, die opgesteld wordt aan de hand van het informerende gesprek, zullen wij deze kosten ook meerekenen. Zo krijgt u een duidelijk beeld van welke kosten er gemaakt worden bij uw project, zonder dat u daar achteraf mee geconfronteerd kan worden. Het gesprek en de offerte zijn natuurlijk kosteloos en volledig vrijblijvend. Wanneer u onze offerte accepteert, zullen wij op het afgesproken moment de werkzaamheden uit gaan voeren. De werkzaamheden voldoen aan ons eigen kwaliteitskenmerk, dat hoger is dan wat de meeste van onze klanten verwachten.

U zult merken dat u snel tot een van onze tevreden klanten zult gaan behoren.