Spack en Stucwerken

Wij werken voor zowel bedrijven als particulieren

Kwaliteits garantie

Strak werk door ervaren professionals

Heldere afspraken

Deskundig advies en een vrijblijvende offerte

Wie zijn wij?

SSB Spack & Stucwerken Brabant is dé specialist in traditioneel stucwerk, betonlook stucwerk, buitengevels, spack spuiten en tex spuiten voor particulieren en bedrijven. Ons bedrijf is gevestigd in Hapert en we zijn werkzaam door heel Nederland.

Onze werkwijze

Wanneer je ons zou willen inschakelen, neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je op locatie om een adviserend gesprek aan te gaan. In dit gesprek zal het gaan over de wensen en de mogelijkheden. Ook zullen wij de werkzaamheden opnemen en aan de hand van dit gesprek een offerte opstellen. Wanneer de offerte accepteert wordt, zullen wij op afspraak met de werkzaamheden beginnen.

Schakel dus SSB Spack en Stucwerk Brabant in voor al uw spack- en stucwerk.

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Als Brabants familiebedrijf verwelkomen wij graag nieuwe talenten. Van onze eigen ervaren vakmensen leren ze de fijne kneepjes van ons mooie vak! Wij van SSB Spack & Stucwerken Brabant werken graag mee aan het opleiden van een nieuwe vakman of vakvrouw.

Bij onze projecten staat deze aankomende vakman of vakvrouw altijd onder supervisie van onze eigen VCA-erkende mensen. De kennis en vaardigheden die onze vakmensen bezitten worden zo overgedragen op een nieuwe generatie stukadoors.

Wij werken met modern materiaal

We vinden het belangrijk dat we met de modernste materialen werken, om zo efficiënt mogelijk aan de slag te gaan. Hierdoor zijn wij sneller klaar en worden jouw kosten lager! Daarnaast zorgt werken met de modernste materialen ook voor een betere kwaliteit. Win-win dus!

Ons team

SSB Spack-en Stucwerken Brabant bestaat uit een sterk team van ervaren vakmensen met gedegen kennis van de strakste spack- en stucwerken. Wij stellen ons graag even aan je voor:

Thijs
Lucien
Marco
Tuur
Boet
Rob
Nick

Kunnen wij wat voor je betekenen?

Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw project.